Jobba, jobba, jo-obba!

14 augusti 2017

”Allt är som vanligt här ute på fältet. Man blir svettig efter promenad, kissnödig alldeles för fort och män som är på möte hörs genom hörlurarna och technomusiken.”

Jag sitter på Newt på Kungsholmen med datorn framför mig, skickar en lägesrapport till min sambo som nu tagit över föräldraledigheten. Jag är igång med jobb igen och är nöjd över det. Även fast mannen hörs igenom trots att jag har på högsta volym.

Min första vecka är lite av en rejäl uppvärmning inför den stora starten som kommer nästa vecka. Ser allra mest fram emot dagens klassmöte med nya PL-klassen på Berghs School of Communication. Det blir första mötet med dem, sen ska vi ses lite mer i oktober/november när jag ska ha kurs i mediaproduktion.

Men ingen rast och ingen ro fram till dess, dags att börja producera. Hörs!