Tillbaka!

13 augusti 2018

Imorgon börjar jag jobba igen efter 2,5 månad lång semester. Jo asså jag har gått på några möten, svarat på en del mail och bokfört lite under tiden, men jag har inte haft uppdrag sen 1 juni. Häftigt va? Istället har jag hängt på Kreta, i Höganäs och runt på Gotland bland annat. Men nu ska det bli spännande att börja jobba igen. Jag är V E R K L I G E N redo för vardag nu.

Jag ska tillbaka till Telenor och toppredaktionen jag jobbade med innan jag blev ledig. Det ska bli så roligt! Planen är att jag ska redaktöra runt lite i organisationen, mer om det om tillfälle ges. Jag är så glad över att jag ska få träffa alla igen. Och jag är väldigt nyfiken på företagets nya lokaler i Solna.

Planen utöver uppdraget är att jag ska få igång produktionen av inlägg här på bloggen också. Exakt hur och i vilken utsträckning det blir återstår att se, men ambitionen finns. Jag har flera utkast, inlägg jag påbörjat och massa idéer – de ska bara bli av och publicerade. Har du frågor och/eller pepp så hör av dig direkt. Det gör mycket för skrivarsjälvförtroendet.

Puss och kram! Vi hörs när vi hörs!