Produktion, produktion och kommunikation.

7 oktober 2014

Hej och välkommen till Prodblog!

Jag heter Thea Tyvi och jag har startat den här bloggen för att jag vill lyfta fram skönheten i produktion – människorna, processerna, kommunikationen, miljöerna, projekten och lite runt omkring. Helt enkelt det jag kommer i kontakt med när jag jobbar med kommunikation. Hur ser en vardag ut för en produktionsledare? Vilka krävs av en ledare? Hur är man en bra leverantör? Hur är man en bra beställare? Vad gör en utvecklare egentligen? Vad är det för skillnad på arbetsuppgifterna för en AD och en designer? Hur kan du jobba med content och context?

Jag kommer också att prata om ledarskap, projektprocesser, visa verktyg, bjuda på mallar och dela kunskap. Och blanda upp det med inspiration och insikt i hur det kan vara att driva ett eget företag. Det är tanken. Vi kan börja där.

Vem är Thea Tyvi?

Jag är en kommunikatör som jobbar med digitala kanaler – som innehållsstrateg, webbredaktör och produktionsledare verksam i mitt egna företag This is Tyvi AB. Parallellt med detta jobbar jag som programansvarig för utbildningen Produktionsledning/Operativ projektledning på Berghs School of Communication – världens bästa reklamskola.