Planerar för comeback

25 april 2017

Just nu är jag igång med att planera inför höstens återkomst till arbetslivet. Idag har jag mitt första jobbmöte, sen ett till på en gång direkt efteråt. Det ska bli kul. Jag är lite nervös, det var ju faktiskt ett bra tag sen jag pratade med en person på det sättet på väldigt länge.

Jag kommer att börja jobba igen i augusti 2017. När är lite svårt att säga, det beror på uppdrag, men jag ser fram emot det. Vilken typ av uppdrag tar jag mig an då? Jag är innehållsstrateg och verkar i digitala kanaler, det innebär i mitt fall att jag kan göra följande:

  • innehållsoptimering
  • innehållsstrategi
  • innehållsproduktion
  • produktionsledning
  • textproduktion
  • publicering
  • planering
  • driva redaktionellt arbete
  • förvaltning

Behöver ni förstärkning? Om ja, hör av dig! Kolla in tyvi.se för att se en del av det jag gjort tidigare.