Kolla in senaste lanseringen av ny webb

4 maj 2018

I augusti förra året fick jag ett uppdrag av Curious Mind att projektleda deras kund Amendos nya sajtbygge. Jag kunde inte inte slutföra projektet, men jag jobbade med det i 3-4 månader och tycker att det är roligt att den nya sajten ÄNTLIGEN är live.

Startsida Amendo.se i mobil

På Amendos nya sajt kan du söka jobb, hitta personal och konsulter, ladda upp cv i cv-bank, chatta med konsultchefer och få bra tips när du ska söka jobb.

Chatbot på Amendo.se - visar chat för arbetssökande

Sajten är byggd i WordPress och när jag var en del av projektet så var Tawk.to aktuellt för att sköta chattandet tillsammans med en chatbot i WordPress.

Sida med lediga jobb på Amendo.se.

En komplicerad integration av affärssystem är också på plats.

Sida om executive search på Amendo.se

Det här är nog den snyggaste sajten jag jobbat med på länge. Den är unik i nischen Amendo verkar i, googla runt på rekrytering och bemanning ekonomi får ni se.

Sida om bemanning på Amendo.se

Och glöm inte att kolla in bilderna. Mums!

Navigering i mobil på Amendo.se

Jag tycker att struktur och navigation känns tydlig utan att vara för branschintern. Vad tycker du? Gå in och kolla på nya Amendo.se.

Amendo är specialister på att tillsätta kompetenser på alla nivåer inom ekonomi, bank, finans & försäkring. Oavsett om du behöver anlita konsulter eller rekrytera nya medarbetare.

Mest hurra för Lena, Nino och Magnus som rodde detta i hamn. Bra jobbat hörrni!